Coronavirus en FIP
Feline Infectieuze Peritonitis
Home.Wat is FIP?.Hoe kunt u helpen?.FIP agenda.Nieuws.Gastenboek.Contact.
Laatste reactie GB

 

In memoriam

Deze website is opgedragen
aan alle dierbaren die zijn
overleden aan gevolg van FIP.

Boven in het menu vind u
een knopje naar de Regenboog
brug, waar u een foto kunt
plaatsen en steun bij elkaar
kunt vinden door uw verdriet,
uw verhaal en ervaringen met
elkaar te delen.

 

De regenboog brug

Ter nagedachtenis aan

Artos de Luro
Hopper van Anatolios
Disclaimer en © Copyright
Bijgewerkt op: 09 januari 2011 12:12

________________________________________________________________


Deze website dient puur ter informatie omtrent het Coronavirus en FIP en is met grote zorg ontwikkeld zowel de ontwerpers, de beheerders als Coronavirus en FIP kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door eventuele fouten in deze website. Coronavirus en FIP is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de door derden op de site geplaatste of aangeboden informatie.

Ÿ
Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van website’s en organisaties waarnaar verwezen wordt.
Ÿ
Wij geven geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op deze website word geraadpleegd of die via deze website word uitgewisseld.
Ÿ
Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
Ÿ
Wij zijn niet verantwoordelijk nog aansprakelijk  voor onderzoeken en of informatie die u of uw dierenarts uitwisselt met de faculteit.
Ÿ
Wij zijn niet verantwoordelijk nog aansprakelijk voor het contact en of informatie tussen u en of uw dierenarts met de faculteit.


**NIETS mag van deze website mag worden overgenomen of gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van Coronavirus en FIP en Dr. Herman Egberink van Dierengeneeskunde Departement Infectieziekte en immunologie te Utrecht.**


Wanneer er aan u toestemming is verleend is de overname of vermenigvuldiging van informatie uit deze site uitsluitend toegestaan met vermelding van de auteurs en de bron.
________________________________________________________________________Het is u vrij toegestaan om onderstaande link/banner  op uw website te vermelden en te verspreiden.


www.coronavirusenfip.nl
2010/2011 © Coronavirus en FIP